julegavetips til Eldre

Slippies

Julegaven som varmer. Sleng dem i mikrobølgeovnen, så kan du 90 sekunder senere ta ut et par supergode tøfler som holder varmen i ca. 2 timer!

309:–

Bird feeder

Fugler og alle med sans for god design kommer til å flokke seg rundt den prisvinnende fuglemateren fra Born In Sweden!

129:–

Vinsmaking

Gi et gavekort på en reise i vinens verden. Dette er en perfekt opplevelse for alle som er glad i god vin og ønsker å lære mer.

490:–

Refleksdusk

Refleksdusken forvandler refleksen fra nødvendig onde til pent tilbehør som du gjerne bruker også i fullt dagslys!

69:–

Egg Cuber

Med Egg Cuber forvandler du på et blunk dine hardkokte hardformede egg til firkantede egg. En julegave i beste Donald-stil!

69:–

Frozzypack

Lyst til å gi en matboks i julegave? Hmm..Skeptisk, sier du? Ikke nå lenger! Frozzypack tar studentmatpakken ett skritt nærmere molekylær gastronomi.

199:–

Himitsu Bako

En julegave som er et julemysterium. Kun fantasien (og størrelsen) setter grenser for hva du kan fylle denne med for så og gi den i julegave!

399:–

IQ-boks

Verdens mest irriterende boks! En eske som bare kan åpnes når man har funnet ut hvordan man gjør det. Perfekt til å gjemme julegaver i.

89:–

KitchPro

Julegavetips: Digital kjøkkenvekt og litermål i ett! Kjøp noen av denne, og du har julegaver til mor, bestemor og den som er på slankern.

219:–

Toilet Golf

Nå kan du bruke tiden maksimalt og finpusse putten din i tide og utide, samtidig som du utfører andre nødvendige behov!

159:–

Zen-sand

Som en blanding av modelleringsleire og perfekt fuktig sand! Kan både formes til harde klumper og renne mellom fingrene – og den tørker aldri.

169:–

Beard Bib

Med Beard Bib blir du både skjeggsjef og konge på badet når du steller og stusser helt uten søl og stubber!

309:–